TERVETULOA KOTISIVUILLEMME!

MUKLATTU

 

Nikkilän Torpan nimi tulee tilan historiasta; tilamme oli aikoinaan yksi Välimäen torpista, jonka sitten Parviaisten suku lunasti itselleen. Pienviljelyn jälkeen nykyinen isäntä tilan ulkopuolella työskentelyn lisäksi halusi pienen kotitilan pellot hyötykäyttöön.

Niinpä vuonna 1996 istutettiin ensimmäiset mansikat ja vadelmat. Siitä tilan tuotanto on kasvanut monipuolisemmaksi useiden marjalajien myötä. Myös omenat ja muut hedelmät ovat pidentäneet marjatilan kautta syksyyn asti.

Nikkilän Torpan marjatila on itsepoimintatila, jossa on mukava käydä vaikka retkellä. Lapsille on tekemistä leikkikentällä, jossa on kiikkujen ja liukumäen lisäksi esim. trampoliini ja pieni nurmikenttä jalkapallon tai lentopallon pelaamista varten.

Marjatuvalla on tarjolla kahvia ja mehua, joita voi käydä nauttimassa marjojen keruun välillä.

Tervetuloa nauttimaan tuoreista marjoista ja hedelmistä!